RoDirect2013


Asociatia Romana de Marketing Direct (ARMAD) anunta inceperea inscrierilor pentru Conferinta Internationala de Marketing Direct – RoDirect 2013, ce va avea loc in perioada 7-8 Noiembrie  2013, la Hotel Ramada Plaza, Bucuresti.

In perioada 7-8 noiembrie 2013, va avea loc cea de-a opta editie a Conferintei Internationale – RoDirect 2013, la Ramada Plaza Hotel, Bucuresti.

Evenimentul se adreseaza tuturor specialistilor in marketing si comunicare din companii ce isi doresc sa isi eficientizeze strategiile si actiunile de marketing direct.

Pe parcursul celor 2 zile, participantii vor avea ocazia de a intra in culisele comunicarii directe si de a face cunostinta cu factorii de success din spatele campaniilor de marketing direct.

Prima zi a evenimentului, 7 noiembrie, va fi dedicata conferintei, in cadrul careia, participantii vor afla prin intermediul celor mai bune studii de caz cum se pot integra datele si informatiile obtinute prin intermediul diferitelor canale online si offline intr-o campanie de marketing direct de succes si cum se poate dezvolta o relatie cu adevarat profitabila cu clientii deja existenti.

Keynote speakerul acestei editii este Michael Leander. Cu peste 20 de ani de experienta in marketing direct si digital marketing, atat de partea clientului cat si in calitate de consultant de marketing, Michael Leander este astazi unul dintre cei mai apreciati traineri pe zona de marketing direct si digital, CRM, fiind un avocat al marketingului multi-channel si al ROI-ului.

Pe data de 8 Noiembrie, va avea loc Masterclass-ul “The way FORWARD in Direct and Digital Marketing”, sustinut de Michael Leander.

 

In cadrul acestui masterclass, participantilor le vor fi prezentate instrumente ce ii vor ajuta in a imbunatati semnificativ rezultatele actiunilor de marketing direct si digital.
Acest masterclass se adreseaza practicienilor in marketing direct si digital – fie ei manageri sau responsabili cu implementarea activitatilor de marketing ce au ca obiectiv atragerea de client noi, generarea de leaduri, conversie, retentie sau win-back.

 

Taxa de participare pentru conferinta este de 125 Euro + TVA / persoana pentru non-membri si 81 Euro + TVA / persoana pentru membrii ARMAD,  taxa de participare pentru seminar este de 150 Euro + TVA / persoana pentru non-membri si 98 Euro + TVA / persoana pentru membrii ARMAD.

 

Cei ce doresc sa participe atat la conferinta cat si la seminar trebuie sa achite o taxa de participare de 250 Euro + TVA / persoana pentru non-membri sau 160 Euro + TVA / persoana pentru membrii ARMAD.

Inscrierile se pot realiza aici: http://www.rodirect.ro/2013/inscriere.php

Evenimentul din acest an este organizat cu sprijinul sponsorilor: Mediapost Hit Mail si Unygroup.

Informatii suplimentare se gasesc pe site-ul evenimentului www.rodirect.ro sau ne puteti contacta la: office@armad.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoane de contact:

Laura Tampa - Laura.tampa@armad.ro

Alexandra Persicov - Alexandrap@mediapost-hitmail.ro